Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
technopedia.over-blog.com

Get free solution and support tips to fix or repair your tech problems.

Hoe vind ik mijn Amazon-wachtwoord?

Soms kun je, dankzij een storing of technische fout, niet inloggen op je Amazon-account, zelfs niet met het juiste gebruikers-ID en wachtwoord. Als u met een dergelijke fout wordt geconfronteerd, wordt u aangeraden enkele minuten te wachten en nogmaals uit te checken. Sluit de browser en vernieuw uw systeem. Wis de cookies en uw browsergeschiedenis. Open vervolgens de internetbrowser nogmaals en bezoek de officiële online pagina van Amazon. Probeer in te loggen op uw account met het geregistreerde e-mailadres en wachtwoord. Voor het geval u nog steeds niet kunt inloggen op uw Amazon-account, wordt u aangeraden uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Er zijn 2 eenvoudige manieren} waarmee u dit zelf kunt doen. Volg de informatie over hoe ik mijn Amazon-wachtwoord kan vinden.
 
Zoek uw Amazon-wachtwoord met geregistreerde e-mail-ID.

Wanneer u zich aanmeldt bij Amazon, wordt u gevraagd om uw e-mailadres en telefoonnummer in te vullen. Dit kan niet alleen worden gebruikt voor de verificatie en registratie van het account bij Amazon, maar het wordt ook gebruikt om de verloren of vergeten wachtwoorden of gebruikers-ID's van de Amazon-gebruikers te herstellen. Scan hieronder en mogelijk kunt u uw Amazon-wachtwoord vinden.

1. Open uw browser op een willekeurig netwerkapparaat en bezoek de officiële Amazon-online-pagina.
2. Log in op je Amazon-account met het geregistreerde e-mailadres en check uit om het wachtwoord in te vullen dat je zojuist hebt onthouden.
3. U wordt mogelijk doorgestuurd naar de pagina voor wachtwoordherstel van de Amazon-website.
4. Mogelijk moet u dan uw herstel-e-mail-ID daar invullen, dus vul de CAPTCHA in om te verifiëren dat u geen automaat of minderjarige bent. Als je dat eenmaal hebt gedaan, klik je op doorgaan.
5. U ontvangt een pop-upbericht waarin staat dat er een herstel-e-mail is verzonden naar uw geregistreerde e-mailadres.
6. Open de laatste e-mail van Amazon die je zojuist hebt ontvangen. Het zal de e-mail zijn met een link voor het wachtwoordherstel.
7. Open de herstellink en volg de instructies zorgvuldig. Mogelijk wordt u naar de herstelpagina geleid waar u een geheel nieuw wachtwoord voor uw Amazon-account kunt genereren.

Als u dit nog steeds niet kunt proberen, volgt u dezelfde instructies nogmaals. Als dat ook niet helpt, wordt u aangeraden contact op te nemen met het klantenserviceteam van Amazon. Leg de volledige situatie uit aan de vertegenwoordigers en dat ze zeker bevredigende oplossingen kunnen bieden.Als je een probleem hebt, neem dan contact met mij op Amzon Contact Bellen.

U wordt ook meer gelezen:-PROBLEMEN OPLOSSEN HP OFFICEJET PRO 8610 FOUT BIJ AFDRUKKEN NIET

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post