Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
technopedia.over-blog.com

Get free solution and support tips to fix or repair your tech problems.

Hoe Kodi op Fire Stick gemakkelijk binnen enkele minuten te installeren

De Amazon Fire Stick is een Amazon-product dat Amazon op de markt brengt en ontwikkelt. Het werd voor het eerst uitgebracht in de Verenigde Staten in 2014 en is sindsdien uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk, Japan, Duitsland en India. Het is in wezen een dongle voor een streaming mediaspeler.

Dit entertainmentsysteem wordt aangesloten op de HDMI-poort van je tv en geeft je de best mogelijke streamingervaring. Velen die graag inhoud streamen, zijn bekend met de Kodi-software. Het installeren van Kodi op een laptop of desktopcomputer is eenvoudig, maar het installeren op een Fire Stick is iets moeilijker. Maar maak je geen zorgen, we laten je zien hoe je het hier in deze blog kunt doen.

Houd er rekening mee dat het uploaden en installeren van software van derden op de Fire Stick wordt beperkt door Amazon. Als gevolg hiervan moeten bepaalde instellingen op de Fire Stick worden gewijzigd voordat Kodi kan worden gemount. Maar maak je geen zorgen; Het aanpassen van deze instellingen is snel en kost slechts een paar tikken.

Stappen om Kodi op Fire Stick te installeren

  • Kies "Apparaat" in het menu "Instellingen" op het startscherm van de Fire Stick.
  • Kies "Apps van onbekende bronnen" in het menu "Opties voor ontwikkelaars".
  • Schakel deze knop in om applicaties van derden op uw Fire Stick te laten installeren.
  • Keer terug naar het "Home" -scherm en blader naar de "Downloader" -app en installeer deze.
  • Ga naar "https://kodi.tv/download" in de "Downloader" -app.
  • Scroll nu naar beneden en kies "Android" en "32 Bit" als uw besturingssysteem.
  • Schakel de installatie van Kodi op uw Fire Stick in wanneer daarom wordt gevraagd.

Als je alle instructies in dit bericht volgt, zou je Kodi met succes op je Fire Stick-smartphone moeten kunnen installeren. Op de Fire Stick crasht Kodi soms en weigert het te starten. Als dat het geval is, neem dan contact op met Fire Stick-ondersteuning voor meer informatie.

Houd er rekening mee dat u meerdere add-ons moet laden, zoals "File Explorer" en een VPN, om het meeste uit Kodi on Fire Stick te halen. Het installeren van applicaties van derden, zoals Kodi op een Fire Stick, wordt ook niet officieel goedgekeurd door Amazon, dus zorg ervoor dat je het correct doet.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op Amazon Contact Nl.

U wordt ook meer gelezen:-Hoe Gmail-wachtwoord herstellen zonder herstel-e-mail?

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post