Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
technopedia.over-blog.com

Get free solution and support tips to fix or repair your tech problems.

Hoe kan ik het telefoonnummer van mijn Gmail-account wijzigen?

Een telefoonnummer dat aan een Google-account is gekoppeld, kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, waaronder accountherstel, en u kunt volledig naar eigen inzicht bepalen hoe uw telefoonnummers worden gebruikt. Gebruikers kunnen hun telefoonnummers toevoegen, wijzigen of verwijderen uit hun Google-accounts.

Aangezien het telefoonnummer dat bij uw Google-account is geregistreerd, in de loop van de tijd verandert, moet u dit in uw Google-account bijwerken. Vandaag bespreken we hoe u het mobiele nummer van uw Gmail-account kunt wijzigen. Het kan echter tot een week duren voordat Google uw telefoonnummer heeft gewijzigd, aangezien het tot zeven dagen kan duren voordat uw bijgewerkte telefoonnummer actief wordt.

Wijzig uw Gmail-telefoonnummer op een scherm.

Kies uw accountfoto of de eerste letter van uw naam in de rechterbovenhoek van de pagina nadat u zich bij Gmail hebt aangemeld. Vervolgens wordt u de mogelijkheid voorgesteld om een ​​Google-account te gebruiken. Dan moet u uw persoonlijke gegevens kiezen. Navigeer naar het gedeelte Contactgegevens en kies Telefoon. Het telefoonnummer van uw Google-account wordt in een nieuw venster weergegeven.

Kies nu de knop Bewerken. U wordt nu gevraagd om uw Google-accountgegevens in te voeren. Kies het potloodachtige pictogram Bewerken door op Volgende te klikken. Klik vervolgens op de knop Nummer bijwerken. Om de procedure te beëindigen, voert u uw nieuwe telefoonnummer in en selecteert u Selecteer. Gefeliciteerd, je bent bijna klaar met het updaten van je mobiele Gmail-code.

In de Gmail-app kun je je telefoonnummer wijzigen.

Het wijzigen van telefoonnummers in de Gmail-app staat gelijk aan het wijzigen van telefoonnummers op een apparaat. Ja, bepaalde menu's en pictogrammen zijn speciaal. Log in op uw Gmail-account met behulp van de app. Selecteer de menuknop (drie horizontale lijnen) in het vervolgkeuzemenu. Ga naar het Gmail-scherm en kies Instellingen in het vervolgkeuzemenu. U moet op uw Gmail-adres klikken in de instellingenbrowser. Daarna moet u uw Google-account beheren kiezen. Open het venster door op Persoonlijke gegevens te klikken. Het geeft je de mogelijkheid om Telefoon te selecteren. Kies het potloodachtige pictogram Bewerken in de rechterbovenhoek.

Google heeft nu uw accountgegevens nodig om uw identiteit te controleren. Kies Bewerken op het telefoonblok. Pas het telefoonnummer aan dat aan uw account is gekoppeld door op Nummer bijwerken te klikken. Het begint met het wijzigen van uw telefoonnummer in Gmail.

Het management van Google heeft de hulp ingeroepen van een technisch team om de problemen aan te pakken waarmee Gmail-accounthouders worden geconfronteerd. Het is snel, betrouwbaar en bemand door enkele van de meest deskundige professionals in de branche. De technische ondersteuningsmedewerkers van Gmail zijn bereikbaar door het gratis nummer te bellen of een chatopdracht in te dienen.Als je meer informatie kunt krijgen, klik dan hier Gmail Contact Nl.

U wordt ook meer gelezen:-Hoe u uw vergeten Gmail-wachtwoord kunt herstellen?

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post