Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
technopedia.over-blog.com

Get free solution and support tips to fix or repair your tech problems.

HP-printer drukt niet af

De HP-printer drukt niet af of de hp-printerfout is een veelvoorkomend probleem waarmee veel mensen worden geconfronteerd.Er kunnen mogelijke redenen zijn, zoals inkt die te snel opraakt, verouderde printerstuurprogramma's, verkeerde printerconfiguraties, verkeerde aansluitingen en vastgelopen papier. Daarom stopt de printer met het afdrukken van een document en toont de afdrukfout. Deze technische blog helpt u als dit het probleem is.

Mogelijke HP-printerfout en zijn oplossingen:

Controleer of de printer is ingeschakeld of niet - "HP printer drukt niet af". Zorg ervoor dat er geen papier is vastgelopen of vastzit in de papierinvoer. Als het papier vastzit, probeer het dan te verwijderen of laat het bij de fabrikant verwijderen, zodat u eventuele interne motorfietsen beschadigt

  • Controleer of er inkt in zit of niet. HP-printers hebben een specifiek scherm om het inktniveau erin weer te geven.

Annuleer alle taken van de HP-printer

Dit is technisch, probeer het te doen. Voor deze:

Ga naar het Configuratiescherm en zoek naar "Apparaten en printers".

  • Zoek naar HP Printer in de lijst en zorg ervoor dat dit het apparaat is waarmee u problemen ondervindt. Klik nu met de rechtermuisknop op de printer en selecteer "zien wat er wordt afgedrukt" in de vervolgkeuzelijst.
  • Klik op de nieuwe pagina op de printerknop, deze staat rechtsboven en selecteer "openen als beheerder" in het menu.
  • Klik nogmaals met de rechtermuisknop op het printermenu en selecteer "alle documenten annuleren". Op dit moment zal een dialoogvenster verschijnen, u moet het bevestigen en door het te bevestigen, betekent dit dat u bevestigt om alle documenten in de afdrukwachtrij te verwijderen.
  • Probeer nu de printer uit te voeren, als het probleem is opgelost, ga anders voor de volgende optie.


Probleemoplossing– Controleer hiervoor eerst of de aansluitingen correct zijn of niet. Raadpleeg de handleiding om te controleren of alle juiste lampjes knipperen of niet.

Schakel nu de printer in, de lampjes knipperen niet goed, en dan moet u naar een servicecentrum gaan of rechtstreeks naar HP-ondersteuning voor hardware-assistentie.

Controleer of de stuurprogramma's zijn bijgewerkt of niet

Ten eerste moet het automatisch HP-printerstuurprogramma's bijwerken. Welnu, hier is de handmatige gids om het te doen.

  • Installeer stuurprogrammaondersteuning voor de printer, het geeft een gratis proefperiode.
  • Vervolgens voert deze software een scan uit om de driverproblemen op te sporen.
  • Klik op Fix it en registreer stuurprogramma-ondersteuning, zodat het begint met het bijwerken van uw stuurprogramma's voor afdrukapparaten op uw eenmaal geregistreerde. U krijgt onbeperkte ondersteuning met deze handtekeningservice voor stuurprogrammaondersteuning!

Conclusie: als u nog steeds vastzit met een HP-printerfout en de HP-printer drukt geen problemen af, neem dan gerust contact met ons op door een bericht naar ons te sturen in het beschrijvingsvak of door naar de tweede optie te gaan, dwz ons bellen op onze Gratis nummer, ongeacht de dag, voel je vrij om verbinding te maken.Neem bij problemen contact met mij op Hp Telefoonnummer. U komt uit belgië neem dan contact op met Hp Klantenservice.

U wordt ook meer gelezen:-Waarom werkt ASUS Touchpad niet?

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post