Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
technopedia.over-blog.com

Get free solution and support tips to fix or repair your tech problems.

Hoe Outlook algemene accountproblemen oplossen?

De e-mailservice van Outlook is een bekende service die aan gebruikers wordt geleverd voor het verzenden en ontvangen van e-mails. Maar zelfs als ze zijn ontworpen met geavanceerde werkinstrumenten, kunnen ze op elk moment zonder enige waarschuwing onverwachte problemen ondervinden. Hierin bespreken we dus enkele Outlook-problemen met hun oplossingen. Volg onderstaande richtlijnen om veelvoorkomende problemen met Outlook-accounts op te lossen.

Stappen om veelvoorkomende accountproblemen in Outlook op te lossen

Probleem 1 - Outlook is te traag

Dit is een van de meest voorkomende problemen van Outlook die problemen veroorzaakt in e-mails, notities, agenda-items, bijlagen en andere gerelateerde secties.

Oplossing - Hiervoor moeten gebruikers alles verwijderen wat de oorzaak van deze problemen is, naar de map "Groter dan 100 Kb" in Outlook 2007 gaan en vervolgens al uw ongewenste oude e-mails verwijderen.

Probleem 2 - Outlook crasht onverwacht

Helaas zijn er maar weinig add-INS die bugs bedenken en slecht geschreven zijn. Een beschadigde invoegtoepassing kan er zeker voor zorgen dat Outlook regelmatig zonder waarschuwing crasht.

Oplossing - Om de kwestie op te lossen, navigeert u eenvoudig naar 'Outlook in veilige modus' en kijkt u of het presteert is opgelost.

Probleem 3 - Een e-mail wordt helemaal niet weergegeven

Wanneer Outlook dan op de computer is geïnstalleerd, kan het zijn dat al hun e-mailinstellingen helemaal niet overeenkomen. Zelfs het downloaden van een e-mail zal ook een serieus probleem veroorzaken.

Oplossing - Hier kunnen gebruikers het PST-bestand eenvoudig van de ene computer naar de andere kopiëren via de handmatige modus. Welnu, een andere oplossing is om over te schakelen naar het IMAP-protocol dat de mail op de server synchroniseert met behulp van Outlook-mail.

Probleem 4 - Spam-e-mailproblemen

Het zal u misschien verbazen dat waar hun contacten ongewenste e-mails ontvangen terwijl ze niet op de hoogte zijn van het verzenden ervan. Dit staat bekend als spam-problemen

Oplossing - Het wijzigen van het wachtwoord is een oplossing om het probleem sneller op te lossen. Ook het scannen van de hele harde schijf met behulp van een antivirusprogramma is een geweldige oplossing voor dit probleem.

Dit waren enkele problemen in Outlook met hun oplossingen. Indien u problemen heeft met uw Outlook-account kunt u contact opnemen met Outlook Klantenservice.Voor België cango naar Outlook Telefoonnummer.

Voor meer informatie klik hier Outlook Contact.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post