Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
technopedia.over-blog.com

Get free solution and support tips to fix or repair your tech problems.

Gmail-fout 105 oplossen tijdens gebruik met Google Chrome

Gmail-fout 105 oplossen: verbinding mislukt

Als u Gmail of iets anders in uw Google Chrome-browser niet kunt gebruiken omdat u een foutmelding 105 op uw computerscherm krijgt, betekent dit dat de DNS-lookup op uw apparaat is mislukt. Dit probleem kan optreden als er een probleem is met de Google Chrome- of internetverbinding die u gebruikt.

U kunt de Gmail-fout 105 verhelpen door de onderstaande instructies voor probleemoplossing te volgen:

1- Wis de cache en cookies:

U moet het cachegeheugen en de cookies opschonen vanuit de Google Chrome-webbrowser. Maak ook het geheugen schoon van het apparaat dat u gebruikt, zodat er geen adware, malware, spyware of een ander schadelijk bestand op uw apparaat achterblijft en probeer vervolgens de Chrome

2- Controleer de internetverbinding:

Controleer de internetverbinding en zorg ervoor dat u goed met het netwerk bent verbonden. Als u geen verbinding heeft met een goede internetverbinding, kunt u dit probleem mogelijk niet oplossen.

3- Controleer op internetbeveiliging en firewalls:

 Schakel de internetbeveiliging en de antivirusservice op uw apparaat tijdelijk uit en probeer Google Chrome te gebruiken.

Als u het probleem niet kunt oplossen aan de hand van de instructies, moet u contact opnemen met de klantenservice van Google voor verdere ondersteuning.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op Google Chorme.

U wordt ook meer gelezen:-Hoe Yahoo Error Code 554 te repareren?

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post