Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
technopedia.over-blog.com

Get free solution and support tips to fix or repair your tech problems.

Hoe de 8-cijferige back-upcode van Google te krijgen

Google vermaakt ons altijd met zijn interessante functies en alleen omdat we afhankelijk zijn van deze browser om onze informatie op te slaan, biedt deze maximale beveiligingsfunctie. En een van die nieuwste functies heeft de Google-back-upcode bijgewerkt.

Wat is precies de back-upcijfercode van Google?

We loggen vaak in op ons Google-account via laptop of op verschillende telefoons. En voor het geval je die Android-telefoon of smart-apparaat kwijtraakt en bang bent dat de Google-mail verloren gaat, doe dat dan niet! Als u uw Google-back-upcijfers heeft gegenereerd, kunt u deze codes gebruiken om in te loggen op uw verloren account op een ander nieuw apparaat. Het Google-back-upcijfer wordt ook gebruikt in het tweestapsverificatieproces.

Hoe de 8-cijferige back-upcode van Google genereren?

Als u niet weet hoe u een 8-cijferige back-upcode voor Gmail genereert, dan zal dit artikel u helpen bij het genereren van de code voor uw account waarmee u toegang kunt krijgen tot alle codes, OTP zonder dat u in het vergeten account hoeft in te loggen .

Stappen om de Google-back-upcode te genereren

  1. Om de code van Google te krijgen, logt u eerst in op uw Google-account. Zorg ervoor dat u, voordat u uw Google-code ontvangt, inlogt op het account met behulp van de inloggegevens.
  2. Ga nu verder en ga naar de pagina voor authenticatie in twee stappen, gevolgd door het invoeren van uw wachtwoord en ga vervolgens naar de pagina zodra deze is geverifieerd.
  3. Nadat u deze stap heeft voltooid, scrolt u naar beneden en zoekt u naar de back-upopties.
  4. Voer hierna het woord download in en sla het bestand op met de tekst of code voor het apparaat.
  5. En na de laatste stap in de lijst kunt u een nieuwe code ontwikkelen die u kunt gebruiken om in te loggen op uw account. Mocht u echter de toegang tot de oude code verliezen, dan moet u een nieuwe code genereren. En daarom is dat hoe vind ik mijn 8-cijferige back-upcode voor Google.

Tips voor het verkrijgen van de back-upcode van 8 cijfers in Android Mobile

Als u de telefoon gebruikt om in te loggen op het Google-account en uw back-upcijfer wilt controleren, zijn de betrokken stappen compleet anders. En om de stappen te zien om Google-back-upcodes voor mobiel te maken, tik hieronder op.

Maak Google-back-upcodes voor mobiel

  1. Ga naar de instellingen van het apparaat dat u gebruikt en tik vervolgens op de optie van Google in het gedeelte met accounts.
  2. Selecteer nu de optie om uw account te beheren en tik vervolgens op de optie voor beveiliging.
  3. Ga vervolgens naar de link van 2-stappen verificatie en voer vervolgens uw wachtwoord in waarmee u inlogt op uw Google-account.
  4. Ga nu naar het codegedeelte en tik op de link van showcodes en je kunt je codes van Google duidelijk zien.
  5. Als u uw bestand wilt opslaan, tik dan op de optie downloaden en u bent klaar.

En daarom is dit hoe u uw Google-back-upcode op zowel laptops als mobiel kunt krijgen. Neem bij meer twijfel contact op met het supportteam van Google Bellen Nummer dat 24x7 werkt.Komt u uit belgië neem dan contact op met het Google Bellen.

U wordt ook meer gelezen:-Hoe Gmail-wachtwoord te repareren werkt niet op iPhone

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post