Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
technopedia.over-blog.com

Get free solution and support tips to fix or repair your tech problems.

Hoe de fout van het beveiligingscertificaat van Outlook Proxy Server oplossen?

Outlook is de meest uitgebreide e-mailclient. Werken met Outlook is niet zo eenvoudig als je niet technisch onderlegd bent. Soms komen gebruikers tijdens het werken aan Outlook problemen tegen die tot ernstige fouten leiden. De meeste gebruikers meldden vragen als "er is een probleem met de
Fout met beveiligingscertificaat van Outlook Proxy Server. Vervolgens bieden we praktische strategieën om al uw vragen te beantwoorden en uw problemen op te lossen. In dit artikel geven we u enkele eenvoudige stappen om de problemen met de proxyserver gemakkelijk op te lossen.

Er is een probleem met het beveiligingscertificaat van de proxyserver: de redenen

Er kunnen verschillende redenen zijn voor het verschijnen van de fout 'Er is een probleem met het veiligheidscertificaat van de proxyserver'. Hier hebben we enkele van de meest voorkomende redenen verzameld die verantwoordelijk zijn voor deze fout. Kijk en controleer of u met een van de gegeven situaties wordt geconfronteerd.

  • De server vraagt om een certificeringsinstantie (CA) voor de verbinding
  • De certificeringsinstantie is niet geldig of wordt niet vertrouwd bij de root
  • De mogelijkheid van een ongeldig certificaat
  • Uw naam van de website is niet zoals vermeld op het certificaat waarmee de verbinding wordt gemaakt
  • Elke derde partij of verschillende invoegtoepassingen blokkeert de toegang

Efficiënte stappen om Proxy Server Security Certificate Error Outlook te repareren

We hebben hier goed geordende stappen gegeven om het probleem met de proxyserver op te lossen. Volg de stappen en probeer het probleem zelf op te lossen.

Stap 1- Het certificaat analyseren

In het begin moet u het certificaat grondig controleren. Controleer twee dingen op het certificaat. Ten eerste mag het certificaat niet verlopen en ten tweede moet de informatie in het certificaat overeenkomen met uw websitenaam. Volg de stappen en het certificaat.
Typ www.servername.com in de adresbalk en tik vervolgens op de Enter-toets en maak ook verbinding met de RPC-server. Dubbelklik daarna op het hangslotpictogram in de rechterbenedenhoek van de browser. Controleer nu de validatiedatum van het certificaat en het onderwerp in het dialoogvenster. Neem contact met ons op als het servercertificaat is verlopen.

Stap 2 - Installatie van een echt basiscertificaat

Klik op het certificaat installeren in het dialoogvenster. Controleer vervolgens de winkel en zoek al het certificaat. U moet Bladeren selecteren en vervolgens de optie Vertrouwde basiscertificeringsinstanties selecteren en op de knop Ok tikken. Ga verder door op de knop Volgende te klikken en sluit ten slotte het proces.

Stap 3 - Schakel de browser en invoegtoepassing van derden uit

De fout kan ook worden verwijderd door de browser van derden en extra invoegtoepassingen uit te schakelen. En tik op Start en selecteer vervolgens Uitvoeren. Typ home / sheltered in the box en selecteer daarna Ok. Hiermee wordt Outlook in de beveiligde modus gestart.

Als Outlook in de veilige modus begint, wordt het probleem ongetwijfeld veroorzaakt door invoegtoepassingen van derden en is de belangrijkste oplossing deze uit te schakelen.

Om de invoegtoepassing van derden uit te schakelen, moet u de onderstaande stappen volgen-

Open Outlook en selecteer het bestand. Tik daarna op Opties en selecteer Invoegtoepassingen in het menu aan de linkerkant. Selecteer en verwijder nu in de invoegtoepassingen de opname die u wilt uitschakelen. Na die afsluiting en daarna herstart Outlook.

Mocht je in de war raken bij het uitvoeren van een van de stappen neem dan gewoon contact op met Outlook Klantenservice. Als je uit België komt, kun je bellen met Outlook telefoonnummer

Voor meer informatie klik hier Outlook Contact.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post