Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
technopedia.over-blog.com

Get free solution and support tips to fix or repair your tech problems.

Hoe Avast Error Code 4 te repareren?

Voor de meeste Avast-gebruikers is de Avast-foutcode 4 een van de meest voorkomende technische problemen. Er zijn verschillende redenen voor deze fout.
Op het moment van scannen worden de meeste gebruikers geconfronteerd met dit foutbericht. Een van de belangrijkste redenen is de eerdere antivirusbestanden van Avast op uw pc. Als bccavsvc niet kan communiceren met de aswbcc-service, treedt de fout op.
Als u geconfronteerd wordt met dit technische probleem, neem dan hulp van de onderstaande regels. Aan de hand van de regels kun je de meest effectieve manieren leren om er meteen vanaf te komen.
Effectieve oplossingen om de Avast-foutcode te repareren 4
Hier zijn de oplossingen die u helpen bij het oplossen van problemen met Avast Business Boot Scan Error Code 4. Probeer ze dus om de fout op te lossen.

Oplossing 1: verwijder de Avast-software

Update de Windows-versie


Als de bovenstaande oplossing u niet kan helpen om Avast op te lossen, is er een fout opgetreden tijdens dit scanfoutcode 4-probleem, dan moet u deze oplossing proberen. Update uw Windows-versie om het probleem op te lossen. Volg deze stappen.

  • Eerst moet u naar het venster Instellingen gaan. Druk op de Windows-toets samen met de letter I-toets ervoor.
  • Onder Instellingen vindt u de optie Update en beveiliging, klik erop. Ga daarna naar de optie Windows Update.
  • Nu moet u klikken op "Controleren op updates", de scan wordt onmiddellijk gestart. Als er een update beschikbaar is, installeer ze dan gewoon. Volg daarvoor de instructies op het display.
  • Wanneer de updateprocedure is voltooid, start u uw pc opnieuw op. Nadat de herstartprocedure is voltooid, controleert u of het probleem is opgelost of niet.

Lees de onderstaande instructie voor een andere oplossing voor het oplossen van Avast-foutcode 4.

Oplossing 3: voer de SFC-scan uit 

Voer de SFC-scan uit


Het moet vermelden dat de scan van de systeembestanden veel helpt bij het oplossen van het probleem met beschadigde systeembestanden. Je kunt zeggen dat het een gratis voordeel is dat je helpt om het automatisch op te lossen.


Daarvoor zijn hier de stappen die u nodig hebt om goed en ook zorgvuldig uit te voeren.


Stap 1: Eerst moet u op de startknop klikken.


Stap 2: Typ daarna in het zoekvak de opdracht CMD.


Stap 3: Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de optie "CMD". Selecteer vervolgens de optie "Als administrator uitvoeren".


Stap 4: Typ in de volgende stap de onderstaande opdracht in de opdrachtprompt.


Stap 5: Na het invoeren van de opdracht vanaf uw toetsenbord moet u op de Enter-knop drukken.

Nadat u al deze stappen hopelijk hebt toegepast, kunt u de problemen met Avast-foutcode 4 oplossen.

Oplossing 4: gebruik de veilige modus en start het computersysteem opnieuw

Gebruik de veilige modus en start het computersysteem opnieuw


Als u na het proberen van alle bovenstaande oplossingen dit probleem niet kunt oplossen, moet u dit proberen. Bij deze methode om het probleem op te lossen, moet u de veilige modus van de Windows-functies gebruiken.


In uw systeem om de veilige modus uit te voeren, moet u de stappen uitvoeren die we hieronder hebben vermeld. Volg zorgvuldig en correct al onze instructies op. Zo kunt u niet alleen dit probleem oplossen, maar ook uw waardevolle tijd besparen.

  • Eerst moet u naar de optie Start gaan.
  • Typ daarna MSCONFIG.
  • Klik vervolgens op het tabblad Opstarten.
  • Daarna moet u vanuit de opstartopties Veilig opstarten selecteren.
  • Na het voltooien van alle instructies die we hierboven hebben genoemd. Klik vervolgens op Netwerk en vervolgens op OK om toe te passen. Hopelijk is uw probleem nu opgelost.

Eindnoot ... 


Als u een technisch onderlegde persoon bent, kunt u deze stappen moeiteloos uitvoeren. Nadat u deze stappen handmatig hebt toegepast, kunt u Avast-foutcode 4 corrigeren. Als u vragen hebt, kunt u dat aangeven via het onderstaande commentaargedeelte of Avast Bellen.

 

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post