Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
technopedia.over-blog.com

Get free solution and support tips to fix or repair your tech problems.

How to Solve Facebook Images not loading?

Als het gaat om sociale netwerkplatforms, heeft Facebook geen introductie nodig. Van alle sociale mediaplatforms van deze dag wordt Facebook door de meeste mensen gebruikt, d.w.z. meer dan een miljard gebruikers. Mensen gebruiken dit platform om hun momenten te delen. Maar de hierboven genoemde feiten maken dit platform niet vrij van fouten. Dit is geen groot probleem, aangezien we weten dat geen enkele technologie perfect is. Hetzelfde is het geval met Facebook.

 

Er zijn altijd enkele problemen waar de gebruikers van Facebook naar vragen. Onlangs werden de meeste online forums overspoeld met vragen over het niet laden van Facebook-afbeeldingen. Als u een van deze gebruikers bent met hetzelfde probleem, is dit artikel iets voor u. Hier bespreken we elke mogelijke oplossing om uw probleem op te lossen. Probeer deze oplossingen een voor een en kijk of u dit probleem zelf kunt oplossen.

ZORG ERVOOR DAT U EEN GOEDE INTERNETVERBINDING HEBT:

Dit is het eerste dat u moet proberen als u problemen ondervindt met een van uw online services. Als u wordt geconfronteerd met het probleem dat de Facebook-afbeeldingen niet worden geladen, moet u hetzelfde doen. U kunt het heel eenvoudig controleren door de andere online applicaties op uw apparaat te openen. Als de andere services ook niet goed werken, moet u er zeker van zijn dat er iets mis is met de internetverbinding die u gebruikt. U kunt uw internetverbinding ook controleren met behulp van enkele online tools. Er zijn online veel tools beschikbaar waarmee je kunt controleren of je een goede internetverbinding hebt.

CONTROLEER OF DE SERVERS VAN FACEBOOK GOED WERKEN:

Het is het andere dat u moet controleren wanneer uw Facebook-afbeeldingen niet worden geladen nadat u de bovengenoemde oplossing hebt geprobeerd. Servers van elk platform hebben enige downtime. Wanneer de servers onderhoud ondergaan, zijn er enkele storingen waarmee gebruikers te maken kunnen krijgen tijdens het gebruik van de service. U kunt dit probleem controleren door naar een van de online forums zoals Reddit te gaan. Ga gewoon naar het forum en als u merkt dat veel mensen over hetzelfde probleem posten, moet u er zeker van zijn dat er niets aan uw kant is. U lost dit probleem na enige tijd automatisch op.

Als je wilt, kun je de status ook controleren door naar de officiële pagina van Facebook te gaan, d.w.z. developers.facebook / status / dashboard. U kunt de status van de servers ook controleren door naar de officiële twitterpagina van Facebook te gaan. Als je een tweet ziet over de servers daar, zijn de servers down en kun je daar niets aan doen behalve wachten.

ZORG ERVOOR DAT AFBEELDINGEN ZIJN INGESCHAKELD OP UW BROWSER:

Dit kan alleen gebeuren bij degenen die Facebook openen via de desktop. Op telefoons hebben gebruikers de officiële applicatie voor Facebook. Maar op de pc moeten gebruikers via een browser toegang krijgen tot Facebook. Wanneer de afbeeldingen in de browser zijn uitgeschakeld, kunnen gebruikers deze Facebook-afbeeldingen onder ogen zien die niet worden geladen. Stappen om te controleren of dit afhankelijk is van de browser die u gebruikt. Zoals u weet hebben alle browsers verschillende interfaces. U hoeft alleen maar de instellingen van de browser die u gebruikt te openen en vervolgens te kijken of u de functie om afbeeldingen te laden hebt uitgeschakeld.

CONTROLEER OF UW DNS-SERVER GOED WERKT:

Een slechte DNS-server kan een mogelijke reden zijn achter dit probleem met het niet laden van Facebook-afbeeldingen. Dit probleem kan worden opgelost door een vast DNS-serveradres te gebruiken. U kunt dit doen door de onderstaande stappen te volgen:

  1. Open het Configuratiescherm op uw pc. (u kunt dit doen door op het startpictogram te klikken en vervolgens Configuratiescherm te typen in de zoekbalk die beschikbaar is in de linkerbenedenhoek van het scherm. Klik vervolgens op de meest relevante optie.)
  2. Nadat u het Configuratiescherm heeft geopend, klikt u op de optie Netwerk en internet en vervolgens op de optie Netwerkcentrum.
  3. Nu wordt er een lijst op het scherm geopend waarin u de naam van uw Wi-Fi-netwerk kunt zien. Klik op de naam van uw wifi-adres.
  4. Selecteer Eigenschappen in de lijst met opties.
  5. Dubbelklik nu op de optie Internet Protocol versie 4 en het eigenschappenvenster van deze optie wordt op het scherm geopend.
  6. Vink het vakje aan voor de optie Gebruik de volgende DNS-serveradressen.
  7. Typ 8.8.8 in het veld Preferred DNS Server en in het veld Alternate DNS Server 8.8.4.4 en klik vervolgens op OK om deze wijzigingen op te slaan.

VOER ENKELE COMMANDO'S UIT IN DE COMMANDO-PROMPT:

Wanneer de netwerkconfiguratie beschadigd raakt, kunt u de Facebook-afbeeldingen tegenkomen die niet worden geladen. Maar u hoeft zich nergens zorgen over te maken als uw netwerkconfiguratie beschadigd is, u kunt dit oplossen door enkele eenvoudige opdrachten uit te voeren in de opdrachtprompt. Volg onderstaande stappen:

Typ Command Prompt in de zoekbalk in de linkerbenedenhoek van het scherm. (klik met de rechtermuisknop op de optie Command Prompt en selecteer de optie Open Command Prompt as Administrator).

Nadat de opdrachtprompt is geopend, typt u de volgende opdrachten:

  • ipconfig / release.
  • ipconfig / renew.
  • ipconfig / flushdns.

Wanneer de uitvoering van de opdracht is voltooid, start u de pc opnieuw op en kijkt u of uw probleem is opgelost.

CONTROLEER OF U EEN VPN-SERVICE OP UW PC GEBRUIKT:

Problemen zoals Facebook-afbeeldingen die niet worden geladen, kunnen optreden als u een VPN-service op uw telefoon gebruikt. U kunt dit probleem oplossen door de VPN-service op uw pc uit te schakelen. De stappen om de VPN-service uit te schakelen, zijn afhankelijk van de software die u gebruikt.

PROBLEEMOPLOSSING VOOR UW NETWERKADAPTER:

Dit is de laatste optie die u kunt proberen als een van de bovengenoemde oplossingen uw Facebook-afbeeldingen niet heeft opgelost en niet wordt geladen. De probleemoplosser voor netwerkadapters is een handig hulpmiddel om de problemen met uw netwerk te controleren. U kunt deze probleemoplosser uitvoeren door de onderstaande stappen te volgen:

  1. Open de Windows-instellingen op uw pc.
  2. Selecteer de optie Updates & beveiliging en kies vervolgens de optie
  3. Selecteer nu de probleemoplosser voor netwerkadapters in de lijst met opties.
  4. Nadat de probleemoplosser is gestart, wacht u tot het proces is voltooid en start u uw pc opnieuw op om te zien of de Facebook-app is begonnen met het laden van afbeeldingen.

In dit artikel hebben we elke mogelijke oplossing genoemd voor het probleem dat uw Facebook-afbeeldingen niet worden geladen. Mocht u na het proberen van alle bovenstaande oplossingen dit probleem niet kunnen oplossen, bel dan gerust Facebook Telefoonnummer.Facebook Klantenservice bellen, als u uit België komt.

Voor meer informatie klik hier Facebook Contact.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post