Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
technopedia.over-blog.com

Get free solution and support tips to fix or repair your tech problems.

Hoe problemen op te lossen bij het updaten van Windows 10?

Windows 10 biedt u de oplossing voor wanneer en hoe u de laatste updates kunt krijgen om uw apparaat veilig te maken en dit soepel en veilig te laten verlopen. In dit artikel leert u meer over het veelvoorkomende probleem waarmee u te maken kreeg tijdens de installatie of tijdens de installatie van uw Windows 10-update.

Als u actief op zoek bent naar de oplossing om uw Windows 10-abonnement te activeren. Zie dit om Windows 10 te activeren.

Heeft u een probleem met geïnstalleerde Windows-updates?

Als u een probleem heeft met de installatie, lees dan dit volledige artikel. Uw apparaat kan mogelijk niet updaten naar de nieuwste versie van Windows 10, dit is om een aantal redenen. Door de stappen te volgen die u hebt gekregen, kunt u het probleem met uw apparaat oplossen. Zorg er eerst voor dat uw apparaat correct is aangesloten op een stroombron en is verbonden met internet. Probeer na het uitvoeren van deze taak deze stappen op te sommen om uw pc bij te werken.

  • Maak schijfruimte vrij zodat u updates kunt uitvoeren
  • Start opnieuw om geïnstalleerde updates toe te passen
  • Voer Windows Update opnieuw uit
  • Koppel externe hardware los
  • Werk stuurprogramma's van derden bij
  • Controleer Apparaatbeheer op fouten

Voor sommige updates is beheerderstoegang vereist. Zie Een lokale gebruiker of beheerdersaccount maken in Windows 10 als uw account geen beheerderstoegang heeft. Of als iemand anders thuis of op kantoor een beheerdersaccount op uw apparaat heeft, probeer dan contact op te nemen met de Microsof tklantenservice.

Voor meer informatie kunt u hier klikken Microsoft Contact.

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post